DJ BoBoy podržao program ‘I Ti to možeš’

DJ BoBoy podržao program ‘I Ti to možeš’

Svakim danom sve je više podrške programu I Ti to možeš!

Božidar Jancetić podržava program I Ti to možeš

Božidar Jancetić, u glazbenim krugovima poznatiji kao DJ BoBoy, podržao je program udruge Hrvatska reprezentacija ‘I Ti to možeš’, a koji djeluje s ciljem promicanja sporta za djecu i mlade s invaliditetom.

Božidar je pravi primjer da se ‘sve može kad se hoće’ – slijedi samo svoje snove, jer u životu stvari rijetko idu onim putem koji si zamislimo. Tako je i Božidarova priča dobila epilog kakav ne biste poželjeli nikome, ali ovaj je mladi glazbenik stisnuo zube, skupio snagu i hrabrost te krenuo dalje.

Godine 2007. dogodila mu se, naime, teška prometna nesreća u kojoj je slomio kralježnicu i život mu se u trenutku promijenio. Imao je tada samo sedamnaest godina i bio na pragu kročenja u ‘pravi život’, a odjednom je završio u invalidskim kolicima. Samo jedna sekunda bila je dovoljna da – sve stane. Imao je veliku podršku obitelji i prijatelja te nije dozvolio da ga invaliditet spriječi kako bi se bavio onime što najviše voli –  glazbom.

Božidar je danas jedan od prvih DJ-a i pjevača u kolicima u Hrvatskoj, a trenutačno radi kao DJ po mnogim poznatim klubovima. Kako sam kaže, glazba mu je ‘iznad svega’, a ono što ga je pogodilo – samo ga je ‘podignulo’. Publika je prepoznala njegovu volju i trud, kao i pozitivan stav prema životu.

Dj BoBoy zato svima poručuje – I Ti to možeš! Više informacija o programu saznajte na stranicama Hrvatske reprezentacije ili Facebook stranici I Ti to možeš.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.