Dječji vrtić Lovran posjetio kamp HNK Rijeke

Dječji vrtić Lovran posjetio kamp HNK Rijeke

Najmlađi navijači Rijeke postali su članovi kluba.

Rujevicom je odjekivao dječji smijeh. Razlog? Trening kamp riječkog nogometnog prvoligaša, prvaka Hrvatske HNK Rijeke, posjetili su najdraži gosti, dječaci i djevojčice iz Rijeci ne tako dalekog Lovrana, točnije iz Dječjeg vrtića koji se nalazi u tom gradu.

Posjetili su i obišli najmlađi navijači, mali Lovranci, sve sadržaje, od klupskog press centra, glavnog terena na kojem svoje utakmice igraju seniori do pomoćnih terena na kojima igraju i treniraju djeca različitih uzrastnih kategorija, od Škole nogometa do juniora.

Taj je posjet organiziran i održan u sklopu projekta “HNK Rijeka – prijatelj djece”, a jednom dijelu najmlađih dječaka i djevojčica to je bio prvi susret sa stadionom i kompleksom terena. Najmlađi navijači postali su novim članovima kluba.

Neki od njih pohvalili su se da su već ranije bodrili s tribina aktualnog prvaka Hrvatske na europskim gostovanjima s roditeljima, a svoju privrženost klubu pokazali su s nekoliko navijačkih pjesmi koje su spremno izveli.

Nakon što su razgledali press centar i slikali se na tribinama, uslijedilo je slikanje na tribinama i onda posjet najzanimljivijem dijelu – klupama i tunelu koji vodi do travnjaka.

Nitko nije propustio priliku sjesti na klupu na kojoj sjede igrači Rijeke, a svi su htjeli vidjeti kako je to biti u stolici trenera Matjaža Keka.

Za kraj mališani su krenuli iz tunela prema travnjaku da bi osjetili kako je to kada nogometaši Rijeke prije utakmice izađu na teren. Uspomena na jedno lijepo jutro provedeno u kampu HNK Rijeka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.