Dobrivoje Marković potpisao za PPD Zagreb

Dobrivoje Marković potpisao za PPD Zagreb

PPD Zagreb doveo je srbijanskog reprezentativca...

Dobrivoje Marković/Foto: PPD Zagreb

Prvak Hrvatske PPD Zagreb osnažio je svoje redove dovođenjem srbijanskog reprezentativnog rukometaša Dobrivoja Markovića, koji će u hrvatsku metropolu pristići nakon što je protekla tri mjeseca proveo trenirajući sa sastavom Jugovića u Kaću, ali je i kao slobodan igrač čekao svoju ‘pravu priliku’.

“Bilo je ponuda, ali čekao sam onu pravu i na kraju je dočekao. Nakon Vardara nisam mogao ni pomisliti da idem u neku slabiju sredinu, stoga je ponuda Zagreba bila upravo ono čemu sam se nadao. Radi se o klubu velike tradicije, trofejima bogate povijesti, ali i dobre sadašnjosti te još bolje budućnosti”, kazao je Marković u početku.

“Pratio sam ih i lani, a pratim ih i ove godine te mogu samo reći: kapa dolje momcima i treneru Vujoviću na svemu što su ostvarili. Poziv Zagreba stigao je u ponedjeljak, za mene pomalo nenadano. Nazvao me sportski direktor kluba Božidar Jović i rekao da su zainteresirani, a nisam ni sekunde dvojio, već odmah spakirao stvari i krenuo put Zagreba”, nastavio je oduševljeni rukometaš.

“Zagreb je lani napravio sjajan rezultat plasmanom među osam najboljih u EHF Ligi prvaka i osvajanjem trećeg mjesta u SEHA Gazprom ligi. Vjerujem kako i ove godine imamo kvalitetu da odemo među osam u Europi i četiri u regiji, a jednom kad si tamo – sve je moguće. S obzirom na novi sustav natjecanja u Ligi prvaka smatram da bi ponavljanje prošlogodišnjeg rezultata bio i više nego vrhunski rezultat”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.