Dođite podržati Kauboje u zagrebačkoj Areni!

Dođite podržati Kauboje u zagrebačkoj Areni!

Kauboje u subotu očekuje utakmica protiv reprezentacije Slovenije u sklopu priprema za Europsko prvenstvo 2018.

Hrvatska rukometna reprezentacija se okupila u Zagrebu, a navijači će okupirati Arenu Zagreb. Gornji prsten Arene Zagreb besplatan za navijače.

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon četiri godine vraća se u Arenu Zagreb pod vodstvom legendarnog izbornika Line Červara. Zagrebačka Arena u subotu 28. listopada bit će mjesto prijateljske utakmice protiv Slovenije, a navijači su od objave termina susreta pokazali koliko im je nedostajao rukomet i hrvatski reprezentativci.

Ulaznice donjeg prstena, za utakmicu koja će biti sjajno zagrijavanje za ono što nam slijedi u siječnju 2018., gotovo su rasprodane. Dok naši reprezentativci marljivo treniraju, naši navijači pripremaju glasnice. Kako bi svi navijači imali priliku podržati Hrvatsku na tribini i osjetiti dio atmosfere kakva nas očekuje na Europskom prvenstvu 2018., Hrvatski rukometni savez odlučio je otvoriti gornji prsten Arene Zagreb za podjelu.

Ulaznice za gornji prsten navijači će moći besplatno preuzeti (jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice) na blagajni Arene Zagreb u subotu, 28. listopada, od 10 do 20:15 sati.

Također, svi koji žele uloviti posljednja mjesta u sektorima donjeg prstena kako bi bili što bliže terenu, ulaznice će moći kupiti u istom terminu.

Pokažimo još jednom zajedno kako navijamo za Hrvatsku.  Iznad svih…Hrvatska!

foto: http://hrs.hr/

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.