Dogovor na Korzu: Autotrans i HNS potpisali ugovor, riječka kompanija službeni prijevoznik HNS-a

Dogovor na Korzu: Autotrans i HNS potpisali ugovor, riječka kompanija službeni prijevoznik HNS-a

- Drago mi je što potpisujemo ugovor s vrhunskim auto-prijevoznikom i vjerujem da ćemo s Autotransom otputovati do brojnih novih pobjeda i uspjeha, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker

U subotu je na riječkom Korzu potpisan ugovor između Hrvatskog nogometnog saveza i Autotransa kojim je riječka kompanija postala službeni prijevoznik hrvatskih nogometnih reprezentacija.

Na Trgu 111. brigade HV-a Autotrans i HNS organizirali su druženje s navijačima reprezentacije “ususret Brazilu”, a tom prigodom su predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik Uprave Autotransa Zvonko Krmpotić potpisali ugovor o suradnji.

– Podrška brojnim hrvatskim reprezentacijama, od mlađih uzrasnih kategorija preko djevojaka do malonogometaša, jedan je od najvažnijih zadataka HNS-a, a u tomu važnu ulogu igra i prijevoz. Drago mi je što potpisujemo ugovor s vrhunskim auto-prijevoznikom i vjerujem da ćemo s Autotransom otputovati do brojnih novih pobjeda i uspjeha,  izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Gospodin Krmpotić predstavio je medijima najnoviji autobus u Autotransovom voznom parku, a podsjetio je kako se u okviru Autotrans grupe prevozi više od stotinu sportskih klubova i saveza.

Autotrans se ugovorom obvezuje staviti hrvatskim reprezentacijama na raspolaganje najsuvremenije opremljene turističke autobuse, dok će za ugovoreno sponzorstvo HNS promovirati Autotrans putem svojih kanala.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.