Đoković: “Ćorić me podsjeća na mene u mlađim danima”

Đoković: “Ćorić me podsjeća na mene u mlađim danima”

Najbolji srbijanski tenisač Novak Đoković prije Davis Cup susreta protiv Hrvatske istaknuo je jedno ime na koje će morati pripaziti - Bornu Ćorića...

Novak Đoković/Getty Images

Sve je bliže susret Hrvatske i Srbije u Davis Cupu (6. do 8. ožujka) u Kraljevu, a što se meč dva ljuta suparnika približava, to su i češća prebacivanja tereta favorita na tuđa pleća.

Premda je, zbog izostanaka dvojice najboljih hrvatskih tenisača, Srbija u maloj prednosti, ponajbolji svjetski tenisač Novak Đoković nije propustio upozoriti na oprez.

“Imamo jaku momčad i naravno da se nadamo trijumfu”, rekao je Nole. “Iako neće igrati Čilić i Karlović, a za Dodiga ne znam, tu je mladi Borna Ćorić. Čeka ga sigurno blistava budućnost, a malo me podsjeća i na mene u mladim danima”, pohvalio je hrvatskog mladca, istaknuvši kako – nikako neće biti podcjenjivanja.

Srbijanski prvi reket osvrnuo se i na nedavnu izjavu svoga trenera Borisa Beckera kako ga u svijetu sporta ne cijene koliko bi trebali. “Najpopularniji su tenisači i dalje Nadal i Federer, bez obzira što sam ja broj jedan. Ne zamjeram tomu jer mi dozvoljava da s leđa skinem nešto pritiska. Uživam sasvim dovoljno poštovanje u svijetu i ne bih se složio da me ne cijene”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.