Đoković: “Netko mora odgovarati za malverzacije”

Đoković: “Netko mora odgovarati za malverzacije”

Prvi srbijanski reket Novak Đoković uvjeren je kako je došlo do malverzacija s prodajom ulaznica za Davis Cup susret Srbije i Hrvatske u Kraljevu.

Novak Đoković/Getty Images

Glavna je (teniska) priča posljednjih dana skorašnji Davis Cup ogled između Srbije i Hrvatske u Kraljevu, odnosno pomama za ulaznicama koja je kulminirala informacijom da su sve karte razgrabljene u samo petnaest minuta.

Po tom se pitanju sada oglasio i najbolji srbijanski tenisač Novak Đoković, koji se priklonio struji koja već neko vrijeme organizatore meča optužuje za raznorazne malverzacije.

“Takvo je što naprosto nemoguće. Osim ako u prodaju pustite tek 50 ulaznica”, rekao je Nole. “Karte su se trebale prodavati i na internetu, a tamo ih uopće nije bilo. Na koncu su rasprodane praktički i prije no što je prodaja počela. Netko za to jednostavno mora odgovarati jer je jasno da je šačica ljudi bila upletena u malverzacije.”

Dvorana u kojoj će se igrati susret prima oko tisuću ljudi, a Hrvatska će biti poprilično oslabljena neigranjem Marina Čilića (vjerojatno), Ivana Dodiga i Ive Karlovića. Kockice će tako predstavljati “prvi reket” Borna Ćorić, Mate Delić i Draganja.

“Hrvatska je jako dobra reprezentacija, no u punom sastavu s Karlovićem, Čilićem, Dodigom i Ćorićem. Kako sada stvari stoje, igrat će jedino Borna. Marin jest na popisu, ali smatram da je to iz razloga što mora biti vođa ove momčadi, a možda je odlučio i pružiti si šansu u dvoboju, premda ove godine još uvijek nije odigrao ni jedan meč”, komentirao je prvi tenisač svijeta.

Za srbijansku će selekciju, osim Đokovića, zaigrati Troicki, Zimonjić i Krajinović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.