Dolazak Coutinha doveo u pitanje igranje Rakitića: Brojni velikani zainteresirani za Raketu

Dolazak Coutinha doveo u pitanje igranje Rakitića: Brojni velikani zainteresirani za Raketu

Za Rakitića će dolazak Brazilca vjerojatno značiti da seli na klupu.

Spektakularni transfer  Philippe Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu za 145 milijuna funti i moguće Brazilčevo istiskivanje Ivana Rakitića iz sastava prve momčadi, potaknuo je brojna nagađanja o tome da bi hrvatski reprezentativac mogao napustiti Barcelonu. Brojni europski velikani bi u tom slučaju bili zainteresirani za njegovo dovođenje.

Španjolski Diario Gol piše da su za Raketu zainteresirani Arsenal, Liverpool i Juventus, koji svi traže kvalitetna i prikladna pojačanja u narednom periodu. Engleski Daily Mail također je objavio iste glasine. Navode da Rakitićev transfer ne bi bio obavljen u siječnju već tijekom ljeta, što je i logično, jer se ne zna još kakav će položaj Rakitića biti u momčadi nakon dolaska Coutinha, iako po svemu sudeći naš će reprezentativac izvući deblji kraj.

Raketa ove godine nije počeo u prvoj momčadi samo šest puta ali je zato četiri puta ušao s klupe u tim utakmicama. To jest, propustio je samo dvije utakmice što su vrhunske brojke. Stoga je upitno je li ga Barcelona spremna lako prodati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.