Dolazak Coutinha doveo u pitanje igranje Rakitića: Brojni velikani zainteresirani za Raketu

Dolazak Coutinha doveo u pitanje igranje Rakitića: Brojni velikani zainteresirani za Raketu

Za Rakitića će dolazak Brazilca vjerojatno značiti da seli na klupu.

Spektakularni transfer  Philippe Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu za 145 milijuna funti i moguće Brazilčevo istiskivanje Ivana Rakitića iz sastava prve momčadi, potaknuo je brojna nagađanja o tome da bi hrvatski reprezentativac mogao napustiti Barcelonu. Brojni europski velikani bi u tom slučaju bili zainteresirani za njegovo dovođenje.

Španjolski Diario Gol piše da su za Raketu zainteresirani Arsenal, Liverpool i Juventus, koji svi traže kvalitetna i prikladna pojačanja u narednom periodu. Engleski Daily Mail također je objavio iste glasine. Navode da Rakitićev transfer ne bi bio obavljen u siječnju već tijekom ljeta, što je i logično, jer se ne zna još kakav će položaj Rakitića biti u momčadi nakon dolaska Coutinha, iako po svemu sudeći naš će reprezentativac izvući deblji kraj.

Raketa ove godine nije počeo u prvoj momčadi samo šest puta ali je zato četiri puta ušao s klupe u tim utakmicama. To jest, propustio je samo dvije utakmice što su vrhunske brojke. Stoga je upitno je li ga Barcelona spremna lako prodati.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.