Domagoj Duvnjak: Obrana je naš forte, nadam se da će tako i ostati

Domagoj Duvnjak: Obrana je naš forte, nadam se da će tako i ostati

- Prvi cilj je bio da prenesemo četiri boda, drugi je da uđemo u polufinale. Mi smo dobra reprezentacija i mislim da to možemo ostvariti, rekao je Duvnjak

Domagoj Duvnjak/Getty Images

Domagoj Duvnjak protiv Švedske još je jednom pokazao zašto je među najboljim igračima na svijetu. Šveđani nisu imali previše rješenja, a kada su jače “stisnuli” Duvnjaka, otvorila se prilika njegovim suigračima.

– Došli smo ovdje dati maksimum. Znali smo da će biti teška utakmica. Švedska je izvrsna reprezentacija, s odličnom obranom i odličnim vratarom. Zabili smo 25 golova. I mi smo pokazali da imamo pravu obranu na čelu s Mirkom Alilovićem, rekao je Domagoj Duvnjak.

– Igor Vori je bio odličan, ali glupo je da nekoga izdvajam. Cijela ekipa je bila odlična. Imali smo par šablona i akcija da izvučemo njihove igrače, da idemo jedan na jedan i imamo više prostora i to smo uspjeli. Presretni smo, moramo se sada pripremiti za iduću utakmicu, rekao je Duvnjak.

– Obrana je bila fantastična. Primili smo 24 gola, u prvom poluvremenu samo devet. Obrana je naš forte, nadam se da će tako i ostati. Igrao sam 60 minuta, ali nema veze, za reprezentaciju svi dajemo maksimum. U subotu je dan odmora i idemo se odmoriti i po nove pobjede, rekao je Duvnjak.

– Moramo samo na sebe misliti. Jako je bitno da smo smo prenijeli četiri boda. To je prvi cilj, drugi je da uđemo u polufinale. Mi smo dobra reprezentacija i mislim da to možemo ostvariti, zaključio je Domagoj Duvnjak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.