Marko Kopljar: Španjolci imaju super jaku momčad, ali mi se moramo skupiti za broncu

Marko Kopljar: Španjolci imaju super jaku momčad, ali mi se moramo skupiti za broncu

- To su redom igrači koji igraju u vrhunskim klubovima. Imaju i niz odličnih zamjena. Možda nemaju Šterbika, ali to ne mijenja puno stvari, objašnjava hrvatski topnik

Marko Kopljar/Getty Images

U redovima hrvatske rukometne reprezentacije i dalje se osjeća razočaranje nakon polufinalnog poraza od Danske. No, vremena za plakanje nema. Europska smotra nije gotova. Nedjelja donosi novi ispit.  Hrvatsku očekuje Španjolska u susretu za utješno treće mjesto.

– Malo smo kasnije zaspali. Što zbog kasnijeg termina utakmice, a što zbog svega pomalo. Trebalo je malo vremena dok se sve ne slegne. Žao nam je, ali što je tu je. Moramo se sada skupiti za broncu, objašnjava Marko Kopljar.

Španjolce je također nekoliko koraka dijelilo od ulaska u finale. Na kraju su propustili Francuze, dok Furiji ostaje borba za jedinu preostalu medalju.

– Težak meč. Imaju super ekipu. To su redom igrači koji igraju u vrhunskim klubovima. Imaju i niz odličnih zamjena.  Možda nemaju Šterbika, ali to ne mijenja puno stvari. Nisu slučajno došli do polufinala i definitivno nas očekuje težak meč, zaključuje hrvatski topnik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.