Donald Trump: predsjednik koji obožava golf!

Donald Trump: predsjednik koji obožava golf!

Trump strastveno voli igrati golf.

foto: vanityfair.com

Američki predsjednik Donald Trump mogao bi provesti trostruko više vremena od Baracka Obame na golf terenima u periodu prve godine svog mandata i izgleda da će igrati mnogo više golf mečeva od Georga W. Busha. Trump često provodi slobodno vrijeme na svom Trump International Golf Klubu u Palm Beachu. Tijekom prve godine svog mandata proveo je više od 80 dana posjećujući neki golf teren.

Prema policijskim izvješćima, Trump je igrao golf s legendom tog sporta Jackom Nicklausom. dugogodišnjim podupirateljem predsjednika. Međutim, nejasno je igra li Trump golf svaki puta kad posjeti golf teren i koliko rundi odigra kada igra. Bijela kuća rijetko obavještava javnost da je predsjednik igrao golf, ali nedavno je sam otkrio kako je igrao s Tigerom Woodsom i Dustinom Johnsonom.

U usporedbi Obama je odigrao 333 runde golfa u osam godina mandata i na kraju prve godine odigrao je 26 rundi. Bush je odigrao samo 24 runde golfa tijekom dva mandata i odustao je kad su ga kritizirali 2003. da igra golf dok je nacija u ratu. Mnogo Amerikanaca i još više predsjednika igra golf. Trumpovo igranje golfa je sporno samo zbog toga jer je zadirkivao Obamu zbog toga, ali očito kad je došao na vlast se predomislio.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.