Donna Vekić: Dobila sam nekoliko bračnih ponuda preko Twittera

Donna Vekić: Dobila sam nekoliko bračnih ponuda preko Twittera

- Veliki sam navijač Reala. Hajduk ili Dinamo? Rekla bih Dinamo, moj kondicijski trener je veliki navijač Hajduka. Pratim hrvatsku nogometnu reprezenatciju, nemam u planu ići u Brazil, rekla je Donna

Donna Vekić/Getty Images

Donna Vekić u kratkom, ali jako zanimljivom razgovoru za stranicu croatiansports.com, ponudila je svoje razmišljanje o mnogim stvarima van teniskih terena. Na predstavljanje kao buduću osvajačicu Wimbledona, Donna se nasmijala.

– Hvala na uvodu. Jednog dana se vidim kao osvajačica Wimbledona, dobro igram na travnatoj podlozi i nadam se da ću jednog dana osvojiti taj turnir, rekla je Donna Vekić.

– Još uvijek sam u srednjoj školi, imam još jednu godinu do kraja. Tata putuje samnom a turnirima, ponekad dođu mama i brat. Doći će sada u Miami pogledati turnir. Tata je onaj koji drži disciplinu kaže: Donna sad je deset sati, moraš u krevet!, rekla je kroz smijeh Donna Vekić otkrivši kako je dobila ime.

– Tata je jednostavo odlučio dati ime Donna, njega biste trebali pitati zašto, ustvrdila je mlada hrvatska tenisačica koja je vrlo aktivna na Twitteru.

– Dobila sam nekoliko bračnih ponuda i poziva na izlazak. Ima zabavnih ljudi. U principu se samo nasmijem, rekla je Donna koja prati nogomet.

– Veliki sam navijač Reala. Hajduk ili Dinamo? Rekla bih Dinamo, moj kondicijski trener je veliki navijač Hajduka. Pratim hrvatsku nogometnu reprezenatciju, nemam u planu ići u Brazil jer je Svjetsko prvenstvo taman u jeku europske turneje. Sigurno ću pratiti na televiziji, ustvrdila je hrvatska tenisačica.

– Nadam se da će me jednog dana pamtiti kao prvu igračicu na svijetu i osvajačicu Grand Slama. Da moram birati izabrala bi prvo mjesto na ljestvici jer  uvijek želim biti najbolja u onome što radim, zaključila je Donna Vekić.

preuzeto s www.croatiansports.com http://www.croatiansports.com/?p=18408

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.