[VIDEO] NBA: Dragan Bender upisao slab učinak i tučnjavu

[VIDEO] NBA: Dragan Bender upisao slab učinak i tučnjavu

Bender i Papagiannis u 'klinču' espn.com

Phoenix Sunsi završili su sezonu na isti način na koji su je i otvorili – protiv Sacramento Kingsa. Nakon dvije uzastopne pobjede na domaćem terenu, Sunsi su putovali u Sacramento. Buddy Hield upisao je rekord karijere s 30 poena, a Ty Lawson prvi ‘triple-double’ u karijeri (22 poena, 12 asistencija i 11 skokova) čime su odveli Kingse do 129:104 pobjede. Usput budi rečeno, Lawsonu je bilo potrebno devet sezona i 551 utakmica za toliko priželjkivani prvi ‘triple-double’.

Dragan Bender odigrao je čak 21 minutu ali je upisao tek 5 poena, četiri skoka i dvije asistencije.

Iako je slabo šutirao (2/4 za dva, 0/7 za tri), fanovi Sunsa opet su pohvalili njegov smisao za upošljavanjem suigrača. Pogotovo nakon izvrsnog dodavanja preko cijelog terena za zakucavanje Jonesa.

Nema šale s najmlađim igračem NBA lige

Zanimljiva situacija zbila se na samom kraju prve četvrtine. Ulaskom u posljednjih nekoliko sekundi, tijekom napada Kingsa, pod košem su se zakačili Georgius Papagiannis te naš Dragan Bender.

Nakon jednog sasvim normalnog obrambenog postavljanja našeg košarkaša, revoltirani Grk je počeo s naguravanjem. Naravno, najmlađi NBA košarkaš nije mu ostao dužan pa mu je uzvratio istom mjerom, a u obranu mu je priskočio i suigrač Chriss. Brzo su suci i suigrači smirili situaciju, a trojac Bender-Papagiannis-Chris je zaradio tehničke.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.