Drama u Zagrebu: Valčiću pozlilo u autobusu, hitno operiran

Drama u Zagrebu: Valčiću pozlilo u autobusu, hitno operiran

Josip Valčić zabrinuo je članove PPD Zagreba nakon što mu je pozlilo prilikom povratka s utakmice finala Kupa...

Josip Valčić/Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Valčić još će se dugo sjećati finalne utakmice hrvatskoga Kupa protiv Nexea. Valčić je, naime, protiv Našičana ozlijedio nogu, no sve je bilo u najboljem redu sve dok autobus s igračima ‘plinara’ nije krenuo put metropole.

Izabranici Veselina Vujovića osvojili su dvostruku krunu, jedan od najzaslužnijih za to bio je upravo dokapetan Valčić, ali ozljeda je – pokazalo se na koncu – ipak bila mnogo teže prirode no što se na prvi pogled mislilo.

Valčiću je pozlilo u službenom autobusu, morao je biti hitno prebačen na traumatologiju, a potom je završio i na operaciji u Vinogradarskoj, gdje je i zadržan na intenzivnoj njezi. Liječnici ističu kako je sve prošlo u najboljem redu  te da bi Josip trebao uskoro nastaviti rehabilitaciju izvan intenzivne njege.

“Premda je tijekom noći i sljedećega jutra Josipovo zdravstveno stanje bilo poprilično ozbiljno, sada s velikim zadovoljstvom možemo javiti kako se situacija dobro razvija i njegovo je stanje trenutačno bitno poboljšano”, poručili su službenim priopćenjem iz kluba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.