Drapera se budi u 5 sati, a spava kad god stigne!

Drapera se budi u 5 sati, a spava kad god stigne!

Nadamo se da je Dontaye upravu kada kaže da nije još ni približno spreman jer možemo zamisliti kakav će biti kad bude 100% sprema

Foto: Facebook

Samo tri dana nakon što se priključio Hrvatskoj reprezentaciji Dontay Draper odigrao je utakmicu protiv Estonije. Zasad znam samo dvije akcije, ali učim u hodu, hvatam sve tijekom utakmice”, kaže Draper kojem će ovo biti treće EP u hrvatskom dresu.  Draper još nije fizički spreman zbog iznenadnog puta u Europu.Prve tri minute bio sam iscrpljen, ali već u drugom ulasku u igru bilo je bolje. Idem spavati odmah nakon utakmice .Još me muči ‘jet lag’, prva dva dana budio sam se u pet ujutro, a protiv njega se borim tako da idem spavati kad god sam umoran, nakon treninga, nakon utakmice”, nastavlja Amerikanac. Iako on tvrdi da je daleko od savršene forme to se nebi reklo po njegovoj igru. Bio je agresivan u obrani, a ukrao je 3 lopte, podijelio 2 asistencije, te postigao 2 poena.

Nadamo se da je Dontaye upravu kada kaže da nije još ni približno spreman jer možemo zamisliti kakav će biti kad bude 100% sprema, baš takav će nam trebati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.