Draxler ponovno negirao dolazak u Arsenal: “U Londonu nema ničeg privlačnog za mene“

Draxler ponovno negirao dolazak u Arsenal: “U Londonu nema ničeg privlačnog za mene“

Čini se kako Nijemac neće pojačati redove Topnika.

Foto: Fifa.com

Još otkako su zajedno igrali u londonskom Arsenalu, Sead Kolašinac i Julian Draxler ostali su veliki prijatelji. Upravo ovaj dvojac je uz Shkodrana Mustafija gledao NBA susret između Bostona i Philadelphije (114:103), igranog u Londonu.

Dakako, bio je to veliki povod engleskim medijima da presele Draxlera u Arsenal. Englezi su uvjereni da je Wengereov dvojac pokušavao nagovoriti veznog igrača Paris Saint-Germaina i njemačke reprezentacije na prelazak na Emirates.

“Julian mi je jako dobar prijatelj i odličan je igrač. Bez obzira na sve, on sam mora donijeti odluku o tome gdje želi igrati. Možda ostane u Parizu, a možda ne, no nakon što donese odluku vidjet ćemo što će se dogoditi“, izjavio je Kolašinac.

Upitan na dojmove o Londonu, sam Draxler izjavio je:

“Sviđa mi se ovdje, ali najviše zbog mog najboljeg prijatelja Seada i kolege iz reprezentacije Mustafija. No najveći razlog mog dolaska je NBA utakmica jer osim nje, ovdje baš i nema ništa privlačno za mene“.

Inače, Draxlera su već u nekoliko navrata proglašavali novim Topnikom, a u dresu Parižana muči se s dobivanjem minutaže nakon što su u klub došli Kylian Mbappe i Neymar.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.