Draženova mama ostvarila veliku želju i upoznala djevojku koja je bila s Draženom u autu ’93.

Draženova mama ostvarila veliku želju i upoznala djevojku koja je bila s Draženom u autu ’93.

Draženova majka, Biserka Petrović izrazila je veliku želju da upozna  košarkašicu koja je bila s Draženom u autu 1993. Ubrzo joj se ta želja i ispunila. TV kuća TRT World i njihova novinarka Semra Hunter doveli su Biserku u Istanbul gdje je upoznala Hilal Edebal, bivšu košarkašicu koja je bila s Klarom i Draženom u Golfu za vrijeme nesreće.

Bivša djevojka Dražena Petrovića  Klara Szalatny još nikad nije dala izjavu za medije nakon nesreće. Klara se udala za Olivera Bierhoffa i nastavila normalnim životom.  Klarina tadašnja prijateljica, bivša turska košarkašica Hilal Edebal doživjela je teške ozljede, a život nakon nesreće nikad joj nije bio isti.

‘Želja mi je doći u Istanbul i da upoznam košarkašicu koja je bila s Draženom u autu.’ Izjavila je Biserka.

TV kuća TRT World organizirala je prvi susret Hilal i Biserke u Instanbulu. 24 godine nakon nesreće Biserka je ostvarila veliku želju.  U videu ispod možete pogledati emotivan susret Biserke Petrović i Hilal Edebal.

Hilalin život nakon nesreće se promijenio. Bivša košarkašica se dugo oporavljala nakon tragedije.

‘Bilo mi je vrlo teško. Dugo sam vremena bila na terapijama. U potpunosti sam izgubila pamćenje. Nisam prepoznavala ništa u Münchenu, gradu u kojem sam odrasla. Kamo god da sam pošla, roditelji su me morali dovoditi natrag.’

Hilal je pokušala sebi oduzeti život. Edebal je pokušala skočiti sa 17. kata za vrijeme oporavka.

‘Nisam planirala skočiti zato da se ubijem. Željela sam se probuditi iz sna. Mislila sam da ću, kad skočim, prestati sanjati ovu moru.’ Rekla je Hilal.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.