Druga Međunarodna vratarska konferencija u Zagrebu

Druga Međunarodna vratarska konferencija u Zagrebu

Foto: Hrvatski nogometni savez

Hrvatski nogometni savez i Nogometna akademija HNS-a s vanjskim suradnicima, drugu godinu zaredom organiziraju vratarsku konferenciju na temu specifične pripreme vratara u nogometu.

Ove godine na konferenciji će sudjelovati sam trenerski vrh iz klubova Liga petice, a svoja iskustva u radu s vratarima iznijet će Jose Sambade (Bešiktaš), John Achterberg (Liverpool), Nelson Pereira (Sporting), Carlo l’Ami (Ajax), Antonello Brambilla (Sampdoria), Roberto Navajas (Real Sociedad), Vatroslav Mihačić (HNS), Goran Boromisa (Dinamo) te Tihomir Bulat (Split).

“Vjerujem da ovogodišnja imena svakako obećavaju novu i još višu predavačku razinu od one prošlogodišnje, kao i vrhunsku razinu samoga rada s vratarima. Kao organizatori ćemo se potruditi ponovno biti dobri domaćini te stoga hrvatske, ali i strane trenere, kao i specijaliste za rad s vratarima pozivam da dođu na ovogodišnju konferenciju te da zajedno uživamo u vrhunskoj izvedbi stručnjaka u ovome području”, rekao je ravnatelj Nogometne akademije HNS-a Vatroslav Mihačić.

Konferencija će se održati od 23. do 25. svibnja 2016. u prostorima trening centra Nogometne Akademije HNS-a u Sesvetama.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.