Društvene mreže sprdaju Hajduk: “Da dođe Ancelloti ne bi ništa napravio”

Društvene mreže sprdaju Hajduk: “Da dođe Ancelloti ne bi ništa napravio”

Nakon utakmice svoje mišljenje o igri Bijelih dali su i sami navijači Hajduka koji su igrače gađali čime su stigli.

Foto: Karolina Žalac

Nogometaši Hajduka šokantno su u subotu navečer pred svojim navijačima poraženi od posljednje momčadi prvenstva rezultatom 3:2. Rudeš je šokirao Poljud nakon što je u prvom poluvremenu gubio rezultatom 2:0, a igrači Hajduka po izlasku s terena slušali su brojne uvrede.

Uprava je pozvana da otiđe sa svojih pozicija, a pri pozdravu s navijačima upaljačem je pogođen Fran Tudor. Osim navijača na stadionu, nezadovoljstvo su iskazali i ‘navijači’ na društvenim mrežama.

“Niti Gandalf ih ne može spasiti; Hajduk je limitirana momčad, a uz to forsiraju se loši igrači umjesto da igraju naša dica poput Delića, Teklića, Bašića; Meni je bilo šokantno da je Rudeš protiv tih slabića uopće gubio; Da dođe za trenera Ancelloti ne bi ništa napravio jer igrači koji igraju za Hajduk ne zaslužuju igrati u njemu jer nemaju tu kvalitetu”, piše u komentarima znanih i neznanih internet komentatora koji se nisu zaustavili na tome.

“Nisam hajdukovac i nemam pravo puno komentirati, Hajduk pod hitno mora uzeti domaćeg trenera Mršica, Vulića i sl. i uzeti svoje igrače iz Dalmacije i po gasu; Sve treba potjerati nitko vise ne igra srcem za Hajduk svima njima je Hajduk odskočna daska; Sve rastjerat treba i 6 mjeseci ne dat im plaću i pustit juniore da igraju”, zaključak je komentara s interneta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.