Duje Čop: Vjerujem da ćemo Marcelo Brozović i ja putovati u Brazil

Duje Čop: Vjerujem da ćemo Marcelo Brozović i ja putovati u Brazil

Mislim da je svakom igraču čast dobiti priliku braniti boje reprezentacije, rekao je Marcelo Brozović

Marcelo Brozović/Getty Images

Duje Čop i Marcelo Brozović nogometaši su Dinama koji su se našli na proširenom popisu Nike Kovča za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

– Naravno da sam sretan jer me izbornik odlučio uvrstiti na preliminarni popis za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.  Mislim da je svakom igraču čast dobiti priliku braniti boje reprezentacije, a posebno kada se radi o najbitnijem reprezentativnom natjecanju. Trebamo i Duje i ja još puno raditi, ali naravno da ovako nešto kod nas stvara ogromno veselje, rekao je za službenu klupsku stranicu Brozović nakon objave popisa, a sličnog je razmišljanja i trenutno najbolji napadač prvenstva Duje Čop:

– Mislim da je poziv u reprezentaciju uvijek potvrda kvalitetnih igara i utakmica i jako mi je drago što sam na popisu za Brazil. Naravno, to nije konačni popis i trebamo još pričekati listu od 23 igrača koji idu na put boriti se za Hrvatsku, ali vjerujem da ćemo Marcelo i ja izboriti mjesto u reprezentaciji. Ovo je svakako kruna odlične sezone koju sam imao i stvarno sam jako ponosan, zaključio je Duje Čop.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.