Dunga: “Moramo naučiti igrati bez Neymara”

Dunga: “Moramo naučiti igrati bez Neymara”

Brazilski izbornik svjestan je kako svojoj momčadi mora objasniti kako "igrati bez Neymara"...

Carlos Dunga/Foto: Gettyimages

U drugoj utakmici Copa Americe reprezentacija Brazila minimalno je poražena od Kolumbije, što je izazvalo još jednu salvu kritika na račun Dunge i njegove momčadi u domovini.

Carioce u Čileu imaju misiju isprati gorak okus s prošlog Svjetskog prvenstva, no očito je kako je sadašnja brazilska selekcija ipak mnogo slabija od svojih ‘prethodnica’.

Ogled su, između ostaloga, obilježili nesportski potezi Neymara i Carlosa Bacce te isključenja spomenutog dvojca – Neymar je poslije sučeva zvižduka snažno napucao loptom Pabla Armera, a Barcelonina je napadača potom iz trka odgurnuo Bacca. Sudac nije dvojio i ‘nestašni’ su nogometaši zaradili crvene kartone.

“Sada moramo smisliti kako ćemo igrati. Jednom smo igrali bez Neymara i moramo biti spremni. Imamo dobru momčad, to je činjenica”, kazao je brazilski izbornik.

“Htjeli bismo da je u ekipi, ali to nažalost nije moguće pa ćemo jednostavno morati pronaći način kako to nadići i riješiti situaciju. Dogodile su se neke stvari koje nismo mogli kontrolirati, ali ipak ću morati pogledati snimku jer tijekom gužve nisam uspio puno toga vidjeti. Sudac nažalost nije znao kontrolirati utakmicu – bilo je nekoliko oštrih poteza, baš kao i u posljednjem susretu s Kolumbijom”, osvrnuo se Dunga na suđenje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.