Dunga ‘okrivio’ virus za poraz, igrači u čudu: “Zašto izbornik to spominje?”

Dunga ‘okrivio’ virus za poraz, igrači u čudu: “Zašto izbornik to spominje?”

Brazilski izbornik ne sumnja u razlog poraza od Paragvaja u četvrtfinalu Copa Americe...

Carlos Dunga/Foto: Gettyimages

Brazil je ponovno razočarao hordu svojih navijača i simpatizera – Paragvaj se poslije raspucavanja kaznenih udaraca preko carioca plasirao u polufinale Copa Americe, a Carlos Dunga opravdanja je pokušao tražiti u bolestima.

Tamošnji mediji već su počeli ‘udarati’ po izborniku i neuvjerljivim i mlakim prezentacijama njegove momčadi, dok Dunga – s druge strane – istovremeno traži isprike i ‘zabavlja’ javnost.

“Petnaest igrača ovog je tjedna imalo viruse zbog čega smo morali ograničiti treninge. Protiv Paragvaja je presudila fizička sprema i brzina, a upravo je to ono što nam je nedostajalo na kraju. Igrači su bili vidno iscrpljeni, mučile su ih glavobolje, bolovi u leđima i zglobovima, a neki su imali i probavne smetnje”, pričao je Dunga poslije poraza.

Igrači, pak, imaju drugo mišljenje, baš kao i liječnik reprezentacije Rodrigo Lasmar koji je potvrdio da su svi bili spremni za utakmicu. “To nije isprika. Bez obzira na virus, mogli smo pobijediti”, rekao je Robinho, dok se Jefferson nadovezao: “Virus nije utjecao na rezultat, ne znam zašto izbornik to spominje.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.