Duvnjak: “Svi smo bili odlični, sviđa mi se što lopta ide dosta brzo”

Duvnjak: “Svi smo bili odlični, sviđa mi se što lopta ide dosta brzo”

Hrvatski rukometaši zadovoljni su prezentiranim na Croatia Cupu...

Najbolji hrvatski rukometaši osvojili su prvo mjesto na HEP Croatia Cupu u Umagu, pobijedivši selekcije Makedonije i Crne Gore, a posebno je zanimljivo bilo protiv potonjih u situaciji kad je ‘teoretski’ druga momčad izgubila prvo poluvrijeme rezultatom 12:10.

“Ne bih rekao da smo prvi dio odigrali loše, imali smo malo slabiju realizaciju u napadu, a i njihov je vratar bio poprilično raspoložen u prvih dvadesetak minuta. Malo sam se iznenadio kad je susret tek počeo, ali jako sam zadovoljan ovim dvjema utakmicama”, kazao je Marko Mamić.

Dosta minuta na turniru dobio je i Zagrebov Antonio Kovačević. “Probao sam igrati prednjega u obrani 5-1 na dva treninga, nije bilo loše i izbornik mi je pružio priliku. Mislim da sam korektno to odradio, ali primili smo nekoliko prelaganih golova. U napadu definitivno moramo smanjiti broj promašenih zicera”, prenosi Večernji.

Zadovoljan odrađenim u Umagu bio je i kapetan Domagoj Duvnjak. “Nitko se nije ozlijedio i nitko ne ide preumoran natrag u klubove. Sviđa mi se kako smo odigrali turnir, a pogotovo što lopta ide dosta brzo. Igrače ne bih dijelio na dobre i manje dobre, svi zajedno bili smo odlični”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.