Dvije mlade Vukovarke na EP u dizanju utega

Dvije mlade Vukovarke na EP u dizanju utega

Hermana i Ana biti će najmlađe sudionice Europskog prvenstva.

Odlukom izbornika Hrvatske dizačke reprezentacije Boška Čavke, dvije mlade Vukovarke Hermana Dermiček i Ana Crnjac nastupit će u dresu sa državnim grbom na ovogodišnjoj smotri najboljih dizača utega Europe za seniore koje će se održati u Bukureštu  od 26.-31. ožujka.

Veliko je to priznanje za mlade natjecateljice, kao i za Klub dizača utega Vukovar. Hermana i Ana sa svojih 15,5 i 16 godina bit će najmlađe sudionice Europskog prvenstva, samim time u borbi sa duplo starijim natjecateljicama ne možemo očekivati visoke plasmane.

foto: facebook//Hermana Dermiček

“Raduje nas poziv u reprezentaciju za naše mlade djevojke  što potvrđuje da izbornik na našu mladost računa i u narednim godinama. Od Hermane i Ane očekujemo dobar nastup, koji novi državni rekord za mlađe uzraste, a plasman među prvih 10 seniorki bio bi rezultat vrijedan divljenja”. – riječi su Milana Kordića trenera naših reprezentativki.

Generalnu probu pred nastup na Prvenstvu Europe mlade reprezentativke (uz ostale natjecatelje kluba) imat će u subotu 10. ožujka, kada nastupaju na V. Međunarodnom „OTVORENOM PRVENSTVU VUKOVARA“, kojeg već tradicionalno organiziraju povodom rođendana kluba, a nastupit će najbolji mladi dizači utega iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.