Dvojica kandidata za trenera Cibalije

Dvojica kandidata za trenera Cibalije

Foto: GNK Dinamo facebook

Cibalia je u potrazi za trenerom, a najveći kandidati su Mladen Bartolović i Hrvoje Bušić. Predsjednik Miroslav Gagro najavio je da će konačna odluka biti poznata već danas prije prijateljske utakmice protiv Slobode iz Tuzle. Novi trener će sigurno biti iz Vinkovaca, no moguće je da se u posljednji trenutak pojavi i treće ime.

Bušić i Bartolović su razgovarali s Gagrom, no ništa nije definirano. Obojica su sretni što su kandidati, no istaknuli su da još ništa nije dogovoreno.

Glas Slavonije prenosi Bartolovićevu izjavu: “Bio bi to veliki izazov, ali i obveza jer je velika stvar biti trener prvoligaškog kluba. Sretan sam što me se predsjednik sjetio i razgovarali smo, ali nismo se doticali detalja. Vidjet ćemo hoću li preuzeti momčad jer postoji još mnogo tema za razgovor.”

Bušić je aktualni trener Graničara iz Županje, a već je bio u Cibaliji na funkciji voditelja škole. Izjavio je: “Naravno da mi je drago što sam kandidat jer je to potvrda da moja karijera ide u pravom smjeru. Upućen sam u mogućnosti momčadi i bila bi mi velika čast biti trener Cibalije, no to još nije dogovoreno. Obavili smo razgovor i vidjet ćemo što će biti.”