DŽANAN MUSA POTPISAO NOVI TROGODIŠNJI UGOVOR ZA CEDEVITU

DŽANAN MUSA POTPISAO NOVI TROGODIŠNJI UGOVOR ZA CEDEVITU

Foto: KK Cedevita

Mladi bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa nakon što je 2014. godine iz KK Koša iz BiH prešao u KK Cedevitu te zaigrao u seniorskom dresu kluba, danas je potpisao i prvi profesionalni ugovor s Cedevitom s kojom se vezao na tri godine.

Nakon potpisivanja ugovora Musa je izrazio veliko zadovoljstvo i veliku motivaciju da se u sljedećoj sezoni pokaže u najboljem svijetlu:
„Iznimno sam sretan i zadovoljan ovim potpisom, nadam se da će se suradnja i dalje nastaviti na način kako je bilo i do sada. Napredovao sam u posljednje dvije godine u klubu i dobio priliku da pokažem sve što znam. Treba puno raditi da se stasa i sljedeće mjesece posvetit ću treningu kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu u KK Cedeviti “.

Sportski direktor Cedevite, Matej Mamić ponosan je na Musino potpisivanje ugovora:
„ Sigurno je veliki uspjeh kluba kada potpišemo jednog našeg mladog talentiranog igrača a to je svakako Džanan, naša budućnost. Mi smo od početka vjerovali da će tako i biti bez obzira na to što je Džanan promišljao i razmišljao o ostanku u klubu. Drago mi je da je ova priča završila njegovim potpisom ugovora i držim da je priča između njega i KK Cedevite sada tek krenula“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.