EBEL: Fantastični Medveščak razbio Villach u Ledenoj!

EBEL: Fantastični Medveščak razbio Villach u Ledenoj!

Ovo je bila šesta utakmica u mandatu Bradleya i čak peta pobjeda.

foto: KHL Medveščak/Facebook

Hokejaški klub Medveščak ugostio je u Ledenoj dvorani Villach u sklopu 37. kola austrijske EBEL lige i pritom upisao visoku pobjedu rezultatom 7:2.

Zagrepčani su poveli nakon 4:51 prve trećine kada je precizan bio Tyler Morley. Međutim, samo 30 sekundi poslije gosti izjednačavaju preko Benjamina Petrika.

Nakon 6:32 u drugoj trećini Villach je došao do prvog i jedinog vodstva na utakmici, a strijelac je bio Nicolas Petrik. Do kraja utakmice gosti više nisu postigli niti jedan pogodak. Nakon 9:04 Medvjedi su izjednačili preko Sondrea Oldena, a samo minutu poslije domaćini ponovno vode pogotkom Tera Koskirante u situaciji s igračem više. Nakon 15 minuta druge trećine Michael Boivin diže prednost na 4:2, a Olden svojim drugim pogotkom povećava prednost Medveščaka na 5:2 nakon 16:23 u situaciji s igračem manje.

Medvjedi su nastavili s pogocima i u posljednjoj trećini. Mike Aviani bio je precizan za 6:2 (6:19), kao i Samson Mahbod za konačnih 7:2 (18:08).

Od dolaska trenera Douglasa Bradleya Medvjedi igraju odličan hokej. Ovo je bila šesta utakmica u mandatu Bradleya i čak peta pobjeda. Medveščak se ovom pobjedom popeo na šesto mjesto ljestvice, a u sljedećem kolu Medvjedi dočekuju Salzburg 7. siječnja.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.