Eduardo se možda vrati u reprezentaciju

Eduardo se možda vrati u reprezentaciju

Eduardo razmišlja o povratku u reprezentaciju...

Eduardo da Silva/Getty Images

Nakon prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva Eduardo da Silva je zbog neslaganja s Nikom Kovačem odlučio završiti karijeru. No, Kovač je sada prošlost i drugi najbolji strijelac u povijesti mogao bi ponovno odjenuti reprezentativni dres. Upravo bi to mogao biti prvi zadatak novog izbornika, čije ime bismo trebali saznati u ponedjeljak.

Eduardo je izjavio: “Povratak u reprezentaciju ne ovisi o meni. U toj priči je najvažnije da dobro igram i postižem pogotke u Šahtaru. Reprezentaciji su u posljednjim utakmicama nedostajali pogoci, a sad je i atmosfera loša. Ipak mislim da će novi izbornik riješiti probleme i da će Hrvatska nastupiti na Europskom prvenstvu. Dobro je što prve dvije momčadi idu izravno u Francusku, dok treća ima priliku kroz dodatne kvalifikacije. Ja imam povjerenja u ove igrače.”

Nastavio je o klubu: “Naravno da sam žalostan što nisam igrao protiv Real Madrida jer svatko želi igrati na Bernabeu. Mislim da ću dobiti priliku u Ligi prvaka jer trener radi mnogo rotacija u momčadi. Iznimno sam sretan u Šahtaru. Dobra smo momčad i želimo pobjedu u svakoj utakmici. Ja sam u odličnoj formi.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.