Ekipno zlato za Mužinić i Dretar Karić, srebro Jozića i Gregorovića u Sloveniji

Ekipno zlato za Mužinić i Dretar Karić, srebro Jozića i Gregorovića u Sloveniji

Hrvatska je na Otvorenom prvestvu Slovenije za osobe s invaliditetom uzela tri zlata i dva srebra...

U završnici ekipnog natjecanja u Laškom, na Otvorenom prvenstvu Slovenije u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, Hrvatskoj je pripalo zlato i srebro. U prijepodnevnim finalima Pavao Jozić i Vjekoslav Gregorović izgubili su od Tajlanđanina Thainiyoma Rungroja i Talijana Raimonda Allecia s 2:3. te osvojili srebrne medalje.

Prvi meč Vjekoslav Gregorović, član STKOI Opatija, izgubio je od Rungroja s 0:3. Potom je Pavao Jozić, član STKOI Samobor i Sv. Nedjelja savladao Allecia s 3:0. U igri parova naši su izgubili s 2:3. Jozić vraća nadu pobjedom nad Rungrojem s 3:2, a u odlučujučem srazu Gregorović gubi od Allecia s još jednom tjesnih 2:3.

U poslijepodnevnom programu Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić, članice STKOI Nec iz Splita, u srazu s Turkinjama Hatice Duman i Nergiz Altintas pobjedom od 3:1 osvojile su zlatno odličje.

U prvom meču Mužinić slavi nad Duman s 3:0, a Dretar Karić od Altintas s 3:0. Hrvatice gube igru parova s 3:0, da bi pobjedu našoj ekipi donjela Mužinić koja je savladala Altintas s 3:2.

Iz Laškog se Hrvatska reprezentacija vraća i sa zlatnim medaljama Sandre Paović i Anđele Mužinić te srebrom Mirjane Lučić, dok u ekipnim mečevima Mužinić i Dretar-Karić. Hrvatski reprezentativci imaju sljedeći nastup na Otvorenom prvenstvu Njemačke, koje se održava od 26. do 31. svibnja u Bayreuthu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.