Ekskluzivno za HR: “Preživljavamo, ali do kraja polusezone ćemo se boriti za Istru”

Ekskluzivno za HR: “Preživljavamo, ali do kraja polusezone ćemo se boriti za Istru”

Novih vlasnika još nema, provlače se neka imena, ali konkretnih rješenja još nema na vidiku. Kao što se i najavljivalo u Istri, počeli su odlasci nakon utakmice protiv Hajduka.

foto: https://www.facebook.com/NKIstra1961Pula/photos/

“Samo živimo iz dana u dan i svaki san davno nestao je izbrisan”, ovi stihovi iz jedne hrvatske pjesme gotovo da i opisuju trenutnu situaciju u Istri 1961.

Novih vlasnika još nema, provlače se neka imena, ali konkretnih rješenja još nema na vidiku. Kao što se i najavljivalo u Istri, počeli su odlasci nakon utakmice protiv Hajduka. Danas su s klubom ugovore raskinuli Risto Mitrevski i Sando Gotal, a samo je pitanje vremena kada će još neki igrač napustiti svlačionicu Istre. Ima i onih koji će igrati sigurno do kraja polusezone, a među njima je i mladi Varaždinac David Puclin.

“Situacija je takva da smo mi još uvijek u iščekivanju novog vlasnika. Trenutno živimo dan po dan i čekamo najbolje rješenje”, za početak je kazao Puclin i u nastavku dodao.

“Moje mišljenje je ako smo i do sada izdržali ovu tešku situaciju, da je trebamo izgurati svi skupa te vidjeti što nas čeka u budućnosti. Svaka čast stručnom stožeru i suigračima na svemu što smo do sada napravili u ovakvim teškim uvjetima i nadam se da će situacija biti riješena do kraja kalendarske godine”.

“Danas su nas napustili Mitrevski i Gotal, a mi koji smo ostali zasada dijelimo isto mišljenje. Naravno, nikome nije lako jer smo u jako teškoj situaciji. Najteže je to što ni sami ne znamo koja je ispravna odluka. Sve ovisi o karakteru igrača jer svi mi reagiramo različito na situacije. Nadam se da ćemo u ovom sastavu izgurati polusezonu”.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.