Emery: “Pastore i Cavani se nisu vratili u klub, nemam pojma gdje su“!

Emery: “Pastore i Cavani se nisu vratili u klub, nemam pojma gdje su“!

Trener Parižana ne zna gdje su njegova dva igrača.

Foto: Thesun.co.uk

Nakon kratke zimske stanke i katarskih priprema nogometaši Paris Saint-Germaina vratili su se u francusku prijestolnicu gdje ih očekuje utakmica Kupa protiv Rennesa. Iako su se još u srijedu svi igrači trebali priključiti treningu, Južnoamerikanci Javier Pastore i Edinson Cavani to nisu napravili.

“Pastore i Cavani i dalje nisu došli, iako je dogovor bio da se sastanemo u srijedu. Kada dođu pitat ću ih gdje su bili, a siguran sam da će napraviti i čelnici momčadi. Javili su se da će kasniti, no nisu dali nikakav dodatni razlog. Svim igračima sam podijelio plan vježbi osim njima i nadam se da to neće predstaviti veliki problem u budućnosti“, izjavio je trener Parižana Unai Emery i osvrnuo se na potencijalne transfere kluba u siječnju:

“Siječanj je mjesec u kojem su klubovi uvijek jako aktivni na tržištu, no komentiranje transfera prepustio bih sportskom direktoru Anteru Henriqueu. Na meni je da radim s igračima koje trenutno imam na raspolaganju i što bolje ih pripremim za nastavak prvenstva“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.