Emil Milihram četvrti put europski prvak!

Emil Milihram četvrti put europski prvak!

Hrvatski kajakaš osvojio je zlato na Europskom prvenstvu u kajaku na divljim vodama...

Prvog natjecateljskog dana na 10. Europskom prvenstvu u kajaku na divljim vodama, koje se održava na rijeci Vrbas u blizini Banja Luke, naš reprezentativac Emil Milihram osvojio je zlatnu medalju u disciplini klasičnog spusta pojedinačno za kanuiste (C1).

Ovo je inače četvrti put da je sjajni, samozatajni Varaždinac najbolji Europljanin u ovoj disciplini. Dodajmo tome i da je čak pet puta uzastopno osvojio i naslov svjetskog prvaka. U posljednjih deset godina, devet puta je pobijedio na ovim najvećim natjecanjima, a jedini put kad zlato nije išlo u Hrvatsku, Emil zbog ozljede nije nastupio.

Naš drugi predstavnik, dojučerašnji junior, Jadran Zonjić u istoj disciplini je zauzeo solidno 13. mjesto. U kategoriji K1 mladi Damjan Kukec je bio 24. Inače, start današnjih utrka je dva puta odgađan zbog visokog vodostaja i prebrzog tijeka vode, pa su natjecanja u ženskoj konkurenciji kanuistica i dvojcima odgođena. Sutra su na rasporedu ekipna natjecanja u disciplini klasičnog spusta za sve kategorije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.