Engleska slavila nad Slovenijom, Austrija uzdrmala Rusiju i Capella

Engleska slavila nad Slovenijom, Austrija uzdrmala Rusiju i Capella

Večeras se nastavljaju kvalifikacije za EURO 2016, a pet utakmica već je završeno.

U skupini C Ukrajina se u gostima lako obračunala sa Luksemburgom uz tri pogotka Yarmolenka. Od 20:45 igraju Španjolska i Bjelorusija te Makedonija i Slovačka. Prvo mjesto u skupini drže Ukrajina i Slovačka sa po devet bodova.

U skupini E Engleska je svladala naše susjede Slovence rezultatom 3:1 i ostala stopostotna. Sva četiri pogotka postigli su Englezi, no prvi je bio autogol Jordana Hendersona. To kao da je naljutilo domaćine koji su jednim golom Rooneya i uz dva pogotka Welbecka slavili pred svojim navijačima. Inače, Wayne Rooney upisao je 100. nastup za Gordi Albion. U drugoj završenoj utakmici San Marino je na domaćem terenu otkinuo bod Estoniji, bilo je 0:0. Na čelu grupe nalazi se Engleska sa 12 bodova, dok Slovenija i Litva imaju šest. Večeras se još sastaju Švicarska i Litva.

U skupini G Austrija je svladala Rusiju nanijevši joj prvi poraz u kvalifikacijama, strijelac je bio Okorie u 75. minuti. U drugoj utakmici Lihtenštajn je u gostima svladao Moldaviju osvojivši četvrti bod u kvalifikacijama. Na čelu skupine upravo je Austrija sa 10 bodova. Večeras se još sastaju Crna Gora i Švedska.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.