Englezi odlučili: Prijelazni rok završava prije početka sezone!

Englezi odlučili: Prijelazni rok završava prije početka sezone!

Foto: Mirror.co.uk

Klubovi Premiershipa nejednoglasnom odlukom izglasali su skraćivanje prijelaznog roka idućeg ljeta, što znači kako neće biti ulaznih transfera nakon početka sezone.

Razlog tome je neugodnost koju su mnogi trpjeli od strane menadžera i igrača, koji su forsirali svoj odlazak ili se nećkali oko odlaska, pa samim time za sobom vukli i neizvjesnost treneru, upravi, navijačima…

Dakako, najveće transfer sage ovog ljeta bile su Philippe Coutinho i Alexis Sanchez, a u konačnici su oba igrača ostala u svojim klubovima, iako su imali ponude prvenstveno Barcelone i Manchester Cityja. Dakle, idući ljetni prijelazni rok u Engleskoj završit će do 18 sati po srednjeeuropskom vremenu, posljednjeg četvrtka uoči prvog ligaškog vikenda.

Spomenuli smo već da odluka nije bila jednoglasna. Naime, 14 klubova glasalo je za, pet protiv, dok je jedan bio neutralan. Ipak, sad bi se mogao pojaviti i drugi problem i to taj što ostale lige i dalje imaju vremena za kupovinu do kraja kolovoza, što će omogućiti da kupuju igrače iz Engleske, dok engleski klubovi neće moći dovoditi nove.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.