Englezi tvrde: Kovačić seli u Liverpool

Englezi tvrde: Kovačić seli u Liverpool

Engleski mediji tvrde kako je Liverpool opako 'zagrizao' za hrvatskog veznjaka Matea Kovačića...

Mateo Kovačić/Foto: commons.wikimedia.org - Fanny Schertzer

Nastavlja se ‘seljakanje’ Matea Kovačića u europske nogometne velikane. Najnoviji klub u koji bi mladi hrvatski reprezentativac trebao prijeći u ljetnom prijelaznom roku jest Liverpool, a vijest o ‘senzacionalnom transferu’ donosi internetski portal ITV.

Engleski mediji raspisali su se u posljednje vrijeme kako bi Kovačić mogao ‘sletjeti’ na Otok, a jedno je vrijeme u igri bio i Arsenal. Nije tajna kako je Kova nezadovoljan odnosom trenera Roberta Mancinija u Interu, a i talijanski trener – barem ako je suditi prema medijskim ‘rasprama’ – nije više toliko ‘zagrijan’ za dvadesetogodišnjeg veznjaka.

Ove je sezone Kovačić u dresu milanskoga kluba osam puta zatresao suparničke mreže, no nesigurno je hoće li nastupiti ovoga vikenda u kvalifikacijskoj utakmici Hrvatske i Norveške na Maksimiru. Mateo je, naime, na treningu ‘osjetio’ koljeno i još uvijek ne vježba sa suigračima.

Emisari redsa trebali bi ove subote pohoditi i maksimirsko zdanje, a cifra koja se spominje u kontekstu njegova prelaska na Anfield jest 30 milijuna eura.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.