Enrique: “Pratim svaki nastup Halilovića, ima velike šanse za povratak”

Enrique: “Pratim svaki nastup Halilovića, ima velike šanse za povratak”

Luis Enrique prati nastupe Alena Halilovića...

Alen Halilović/Foto: Gettyimages

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović pruža fantastične partije od dolaska u Sporting iz Gijona na posudbu iz Barcelone, a njegove je dobre igre konačno prokomentirao i strateg blaugrane Luis Enrique.

“Halilović ima sreću što je na posudbi u Sportingu, jer gledam gotovo svaku njegovu utakmicu. To je najbolje mjesto za njega, odličan klub za razvoj igrača. Još uvijek ima prostora za napredak, treba ispraviti neke stvari, a vjerujem da će to i učiniti jer je još uvijek jako mlad. Mislim da će ovo biti jako dobra sezona za njega, a ako bude tako – ima velike izglede da zaigra i za Barcu”, rekao je šef struke Katalonaca.

Španjolski mediji već su se dobrano raspisali o ‘blagu’ koje imaju Sporting i Barcelona, a neki idu toliko daleko da ga već na polusezoni šalju natrag na Nou Camp. Mladi reprezentativac time se, ipak, pretjerano ne zabrinjava jer je cilj samo jedan – apsolutno se podrediti momčadi i njezinim ciljevima te maksimalno dobro odigrati sezonu kako bi izborio i konačan povratak u najbolju svjetsku momčad.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.