EP Rukomet: Domagoj Duvnjak nije izgubljen za cijeli turnir

EP Rukomet: Domagoj Duvnjak nije izgubljen za cijeli turnir

Svim ljubiteljima rukometa sinoć pred sam kraj utakmice zastao je dah kada se Domagoj Duvnjak spustio na pod sa bolnim izrazom lica.

Hrvatski rukometaši su i više nego odličnim rezultatom krenuli u svoju misiju na europskom prvenstvu u Lijepoj našoj. No, nakon pobjede protiv Srbije (32:22) malo se danas pričalo o igri i rezultatu. Svim ljubiteljima rukometa sinoć pred sam kraj utakmice zastao je dah kada se Domagoj Duvnjak spustio na pod sa bolnim izrazom lica. Nakon dugog oporavka jasno je bilo da kapetan nije potpuno spreman, no ovakav scenariji nitko nije zamišljao.

Tako se danas cijela Hrvatska okrenula čekanju vijesti od strane medicinske ekipe reprezentacije. Dr. Krešimir Rotim je izašao sa prvim vijestima: “Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu Domagoja Duvnjaka ćemo redovno izvještavati cjelokupnu javnost.”

Izbornik Lino Červar je potvrdio da Duvnjak neće više igrati u Splitu, a publiku je pozvao da dođe bodriti Kauboje u preostale dvije utakmice protiv Islanda i Švedske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.