EP rukomet: Karabatić i Cindrić glavni favoriti za MVP-a Eura

EP rukomet: Karabatić i Cindrić glavni favoriti za MVP-a Eura

Hrvatski rukometaši izvrsno stoje na kladionicama.

Uz natjecatelje, medije i navijače, društvena skupina koja detaljno prati utakmice rukometnog Eura su i kladionice. Uoči posljednjeg kola prvog kruga natjecanja kladionice su već postavile tečajeve za najkorisnijeg igrača (MVP) Eura.

Sasvim očekivano, na prvom je mjestu Francuz Nikola Karabatić s kvotom 3.30, a odmah na drugom mjestu nalazi se hrvatski reprezentativac Luka Cindrić s tečajem 3.60. Treće mjesto drži Danac Hansen s kvotom od 4.50. Zanimljivo je da mlada norveška zvijezda Sagosen ima tečaj od tek 7.60.

Što se tiče ostatka hrvatskih reprezentativaca, Luka Stepančić dobio je tečaj od 20, a Domagoj Duvnjak 50. Vrlo mala je vjerojatnost da će Duvnjak uopće nastupati pa čak i na samom kraju natjecanja. Međutim, možda se isplati odigrati na njega jer čuda se ipak događaju, a naš Domagoj je prava osoba za podvige.

U ponudi za najboljeg strijelca Eura na prvom je mjestu već spomenuti Danac Hansen s tečajem od 1.60, a drugi je naš Manuel Štrlek s kvotom od 2.00. Trenutno su najbolji strijelci natjecanja Norvežani Bjornsen i Tonnesen s 12 golova, Cindrić je postigao 11 pogodaka, Štrlek i Stepančić su zabili deset. Prvi favorit Hansen zabio je samo šest golova i na 32. mjestu je po učinkovitosti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.