EP: U Dansku putuje 18 igrača, Slavko Goluža očekuje hladne glave i vruće srce

EP: U Dansku putuje 18 igrača, Slavko Goluža očekuje hladne glave i vruće srce

- Prva utakmica s Bjelorusijom će puno odrediti, ako se krene dobro, sve je super, ako ne onda se uvuče nervoza. Vjerujem u suigrače i stručni stožer, rekao je Igor Vori

Igor Vori/Getty Images

Hrvatska muška rukometna reprezentacija zaključila je pripreme u Umagu, a Slavko Goluža na konferenciji za novinare objavio je da će put Danske krenuti 18 igrača. Na popisu su vratari Mirko Alilović, Venio Losert i Filip Ivić, lijeva krila Manuel Štrlek i Ivan Ninčević, desna krila Ivan Čupić i Zlatko Horvat, pivoti Igor Vori i Željko Musa, na vanjskim pozicijama desno Marko Kopljar i Denis Buntić, u sredini Domagoj Duvnjak, Drago Vuković i Josip Valčić te lijevo Damir Bičanić, Ivan Slišković, Jakov Gojun i Stipe Mandalinić. To znači da će izbornik uoči prije prve utkmice odrediti kojih će 16 igrača nastupiti.

– Zadovoljan sam pripremama i onime što smo odradili. Isprobali smo neke nove stvari koje ćemo iskoristiti na Europskom prvenstvu. Tunis je bio dobar sparing partner, rekao je Goluža.

Tunis je možda bio dobar sparing partner, ali je bio nesretan za Blaženka Lackovića koji zbog ozljede koljena  ne putuje u Dansku. Luka Stepančić, Lovro Šprem i Sandro Obranović već su ranije otpali s popisa.

– Očekujem da idemo iz utakmice u utakmicu, hladne glave i vrućeg srca, zaključio je Goluža.

Igor Vori ponudio je svoje viđenje.

– Prva utakmica s Bjelorusijom će puno odrediti, ako se krene dobro, sve je super, ako ne onda se uvuče nervoza. Vjerujem u suigrače i stručni stožer, nadam se da ćemo svi do kraja ostati, zdravi, ustvrdio je Igor Vori.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.