U utorak počinje EP u košarci (U-20): Hrvatska se nada medalji bez Darija Šarića i Marija Hezonje

U utorak počinje EP u košarci (U-20): Hrvatska se nada medalji bez Darija Šarića i Marija Hezonje

Za razliku od prethodnih godina gdje bi sve izuzev zlata bio neuspjeh, ove je letvica spuštena. Razlog je neigranje dvoje najboljih igrača Darija Šarića i Marija Hezonje

Mario Hezonja/Foto fibaeuopre.com

U utorak u Grčkoj na Kreti započinje U-20 Europsko prvenstvo.  Hrvatska se nalazi u skupini C i otvorit će natjecanje utakmicom protiv Turske. Dvoboj je na rasporedu 13,45 sati. Hrvatska se nalazi u skupini s Turskom, Italijom, Crnom Gorom i Češkom.

Očekivanja od ove generacije su velika, a potajice se svi nadaju medalji. Za razliku od prethodnih godina gdje bi sve izuzev zlata bio neuspjeh, ove je letvica spuštena. Razlog je neigranje dvoje najboljih igrača Darija Šarića i Marija Hezonje koji uskoro očekuju pripreme s A vrstom.

Damir Milačić odabrao je sljedeće igrače:  Lovre Bašić(Zadar), Josip Gulam (Jolly), Paolo Marinelli (Union Olimpija), Dominik Mavra (Cibona), Mislav Brzoja (sveučilište Evansville), Domagoj Bošnjak (Široki), Lovro Demo (Cibona), Tomislav Gabrić (Cibona), Karlo Žganec (bez kluba), Filip Bundović (bez kluba), Marin Marić (sveučilište Northern Illinois), Marko Bačak (Berlin Süd).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.