EP U21 Kvalifikacije: Izabranici Nenada Gračana danas ugošćuju Češku

EP U21 Kvalifikacije: Izabranici Nenada Gračana danas ugošćuju Češku

Foto: Hns-cff.hr

Nakon teško izborene pobjede protiv Bjelorusije, našim mladim reprezentativcima danas od 18 sati u goste dolaze izabranici Vitezslava Lavicke.

Česi su do sada u skupini odigrali jednu utakmicu te su kod kuće remizirali s Bjelorusijom. Jedini pogodak za njih postigao je njihov kapetan te najskuplji igrač Vaclav Cerny, koji prema Transfermarktu vrijedi 1,8 milijuna eura, a trenutno je član Ajaxa iz Amsterdama. Još samo jednog igrača imaju, a da je skuplji od milijun eura, a to je Ales Mateju, koji nastupa za Brighton & Hove Albion. Najčešće igraju u formaciji 4-4-2, a najopasniji igrač im je već spomenuti Vaclav Cerny.

Što se tiče naše reprezentacije, do sada smo postigli pet pogodaka, a primili samo jedan. Naš najskuplji igrač je Ante Ćorić, koji vrijedi devet milijuna eura, dok nam je najjeftiniji igrač Petar Bosančić, koji vrijedi svega 90 tisuća eura. Danas se opet očekuje formacija 4-3-3, s Posavcom na vratima, obrambeni dio držat će Karačić, Benković, Šimić i Sosa, za kreaciju će biti zaduženi Šunjić, Moro te Balić, a u napadu će biti Jakoliš, Brekalo i Nikola Vlašić.

U Varaždinu su naši dečki toplo dočekani od publike te se očekuje puno više gledatelja nego protiv Bjelorusije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.