EURO: Hrvatska reprezentacija u mini nogometu u srijedu navečer otvara natjecanje protiv Italije

EURO: Hrvatska reprezentacija u mini nogometu u srijedu navečer otvara natjecanje protiv Italije

Hrvatska se nalazi u skupini A uz Kazahstan, Italija i Irska. Prvu utakmicu hrvatski reprezentativci igraju u srijedu u 23 sata protiv Italije, zatim ih u četvrtak u 22 sata očekuje Irska, a u petak u 17 sati skupinu će zaključiti protiv Kazahstana

Hrvatska mininogometna reprezentacija

Hrvatska mininogometna reprezentacija otputovala je na treće europsko prvenstvo u mininogometu, tzv. MiniEURO. Ove godine domaćin je trebao biti Izrael, ali zbog trenutne situacije u toj državi, Europska mininogometna federacija odlučila je da se ovogodišnje natjecanje održi u Crnoj Gori, u Herceg Novom.

Hrvatski reprezentativci na lanjskom prvenstvu Europe osvojili su srebrnu medalju, a jedinu utakmicu izgubili su u finalu od dvostrukih prvaka Europe Rumunja. Ambicije Hrvatskog mininogometnog saveza su jednake kao i prošle godine, a to je dolazak u samu završnicu MiniEURA. Stručni stožer na čelu s izbornikom Danijelom Kneževićem tvrdi da Hrvatska ima kapacitete za osvojiti medalju, a uz malo sreće ta medalja bi, kažu, mogla biti i zlatnoga sjaja.

Hrvatska se nalazi u skupini A uz Kazahstan, Italija i Irska. Prvu utakmicu hrvatski reprezentativci igraju u srijedu u 23 sata protiv Italije, zatim ih u četvrtak u 22 sata očekuje Irska, a u petak u 17 sati skupinu će zaključiti protiv Kazahstana s kojim su nedavno igrali na Kupu nacija u Koprivnici. Tada su Kazahstanci u tvrdoj utakmici slavili 2:1.

Hrvatsku reprezentaciju na ovogodišnjem MiniEURU činit će 14 igrača, a to su vratari Marko Mihaljević i Marko Habazin. Kao i prošle godine kapetan je Tvrtko Močibob, a u reprezentaciji su još Ive Bura, Tomislav Borošak, Filip Rihtar, Saša Kranjčec, Dominik Išaretović, Božo Karamatić, Dario Kleščić, Zoran Lukavečki, Marko Tomić, Ivan Rančić i Hrvoje Šimunović.

Sve utakmice s MiniEURA moći će se pratiti putem SPTV-a (Sportska televizija). Utakmice u grupnoj fazi emitirat će se u snimci, a četvrtfinala, polufinala, utakmica za treće mjesto i finale u izravnom prijenosu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.