Europska liga: Hajduk u Bugarskoj traži prolaz u treće pretkolo, Kopić optimističan

Europska liga: Hajduk u Bugarskoj traži prolaz u treće pretkolo, Kopić optimističan

Splićani bi se jednim pogotkom uvelike približili prolasku.

Nogometaši Hajduka u prvom susretu drugog pretkola kvalifikacija za Europsku ligu na Poljudu su svladali Slaviju iz Sofije, susret je završen rezultatom 1:0. Jedini pogodak postigao je Said Ahmed Said u 79. minuti susreta. Mogli su Splićani osigurati veću prednost pred uzvrat, međutim, sve pokušaje zaustavio je gostujući vratar.

U nezgodnom trenutku Hajduk je u prvenstvu visoko poražen od strane Osijeka, a natjecanje u Europi poseban je imperativ te samim time ne bi smjelo nedostajati želje za pobjedom. Pred uzvratni susret medijima se obratio trener Hajduka Željko Kopić i najavio borbu za prolazak u daljnju fazu natjecanja:

“Dolazimo ovdje maksimalno koncentrirani, maksimalno ozbiljni. Svjesni smo da nas čeka zahtjevna utakmica, da će protivnik napraviti sve da nas dovede u nemirnu situaciju tijekom utakmice i da ima aktivan rezultat svih 90 minuta. Vjerujem da ćemo biti pravi, da ćemo biti na razini koja se od nas očekuje i da ćemo ostvariti naš cilj, a to je prolazak u sljedeću rundu natjecanja”, izjavio je.

Trener Bilih imat će i poteškoća prilikom sastavljanja momčadi jer u Bugarsku nije otputovao kapetan Zoran Nižić, kao ni prvi golman Josip Posavec.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.