Europska liga i pretkola Lige prvaka na Arenasportu, play-off i skupine LP-a na Vip-u i HRT-u

Europska liga i pretkola Lige prvaka na Arenasportu, play-off i skupine LP-a na Vip-u i HRT-u

Hrvatski telekom drži HNL, Europsku ligu i dio kvalifikacija za Ligu prvaka, a Vip i HRT Ligu prvaka.

Hrvatski Telekom potpisao je ugovor o otkupu televizijskih prava utakmica četiri hrvatska nogometna kluba koja ove sezone nastupaju u Europi. Radi se o Dinamu, Hajduku, Osijeku i Rijeci.

Poznato je da će dvoboje drugog pretkola Lige prvaka (Dinamo) i Europske lige (Hajduk i Osijek) prenositi Arenasport. U slučaju prolaza u sljedeći krug, njihove susrete prenosit će ista televizija.

Dakle, Dinamo će na Arenasportu biti u uzvratu drugog pretkola protiv Hapoel Beer-Sheve, u oba susreta trećeg pretkola Lige prvaka ili Europske lige i eventualnog play-offa Europske lige. Dođu li Modri do play-offa Lige prvaka, njihove dvoboje prenosit će Vip na novom programu Planetsport (utakmica koja će biti utorkom) i HRT (utakmica srijedom).

Ukoliko Majstori s mora i Bijelo-plavi prođu dalje i izbore oglede trećeg pretkola protiv pobjednika dvoboja Rudar Velenje – Steaua Bukurešt, odnosno Chikhura – Maribor te eventualni play-off, svi njihovi susreti bit će na Arenasportu. Isto vrijedi za Rijeku, koja u trećem pretkolu čeka boljeg iz duela St. Gallen – Sarpsborg.

Vrijedi istaknuti da je Arenasport ove sezone izgubila pravo na Ligu prvaka, što znači da će prenositi HNL te sve utakmice u skupinama i nokaut-fazi Europske lige sljedeće tri sezone. Skupine i nokaut-faza Lige prvaka bit će na Planetsportu (utakmice utorkom i sve osim prvog odabira srijedom) i HRT-u (prvi odabir srijedom).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.