Europski kup: Mizdrak treći, Sokolović četvrti u veleslalomu

Europski kup: Mizdrak treći, Sokolović četvrti u veleslalomu

Hrvatski paraolimpijci Damir Mizdrak i Dino Sokolović postigli su odlične rezultate na završnici Europskog kupa u veleslalomu...

Damir Mizdrak sa vodičem Lukom Debeljakom/Damir Senčar

Današnja veleslalomska utrka završnice Europskog kupa u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom donijela je prvo postolje za paraolimpijca Damira Mizdraka.

Mizdrak, zajedno sa svojim vodičem Lukom Debeljakom, članovima Skijaškog kluba Sljeme, osvojio je odlično treće mjesto u konkurenciji slijepih i slabovidnih skijaša.

Dino Sokolović, u konkurenciji sjedećih skijaša, ponovio je jučerašnji rezultat iz slaloma i zauzeo još jedno četvrto mjesto. Sutra je na rasporedu superkombinacija u kojoj će nastupiti Dino Sokolović sa startnim brojem 28.

U Talijanskoj Sella Neveai, podno Kanina, nedaleko poznatijeg Tarvisioa od 16. do 18. veljače održava se završnica Europskog kupa u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom.

Prijavljeno je 13 zemalja s ukupno 50 natjecatelja u sve tri kategorije, a to je posljednje natjecanje za Sokolovića i Mizdraka prije Svjetskog prvenstva u kanadskoj Panorami koje se održava početkom ožujka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.