“Fun, Friendship, Fraternity and Family!” u prijevodu 'Zabava, prijateljstvo, bratstvo i obitelj!'

Duh turnira na ulicama grada: ‘Rugby fest Lisabon 2017.’

Duh turnira na ulicama grada: ‘Rugby fest Lisabon 2017.’

Uz sudjelovanje preko 90 momčadi i oko 2000 ljudi, bit će donešena i konačna odluka o domaćinu festivala za 2019. godinu. Hoće li to biti hrvatski ragbijaški klub i Grad Split, saznat će se uskoro...

Veteranski festival nije klasičan natjecateljski turnir, već mjesto druženja i zabave na kojem je svaki sudionik pobjednik samim tim što sudjeluje na turniru, a rezultat uopće nije važan.

Bitno je da se duh turnira prenese na ulice grada i tako će to biti u Lisabonu  na ovogodišnjem četrnaestom po redu europskom veteranskom ragbi festivalu koje je započelo 14.lipnja  i održavat će se u naredna pet dana. Više o događanjima festivala može se pronaći na linku.

Valja podsjetiti kako se  hrvatski  Ragbi klub Nada Split, uz potporu Grada Splita, TZ Splita i TZ SDŽ, kandidirao  za domaćina sljedećeg EGOR festivala 2019.

Stoga će se s posebnom pozornošću  pratiti festival u Lisabonu i trenutak objave domaćina EGOR festivala 2019. jer možda upravo hrvatski ragbijaški klub Nada i grad Split  postanu ponosni domaćini istog.

Sretno!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.