Europsko rukometno prvenstvo ipak će se igrati u Splitu!

Europsko rukometno prvenstvo ipak će se igrati u Splitu!

Europsko rukometno prvenstvo, čiji je domaćin Hrvatska, trebalo bi se održavati i u Splitu, jednom od gradova domaćina, odnosno u Spaladium Areni.

foto: https://hr.wikipedia.org/wiki/Spaladium_Arena

Odigravanje utakmica Europskog prvenstva u rukometu ne bi trebalo biti upitno u Splitu, jednom od gradova domaćina.

Natalija Mladineo, stečajna upraviteljica nad društvom Sportski grad TPN d.o.o., koje upravlja Spaladium Arenom, obznanila je u petak kako je Hrvatskom rukometnom savezu (HRS) dostavila nacrt Ugovora o zakupu te dvorane za odigravanje utakmica Europskog rukometnog prvenstva koje će se održati u siječnju 2018. godine. Također, rekla je kako se s tim nacrtom slažu i vjerovnici u stečajnom postupku.

“Odgovornima u HRS-u proslijeđen je nacrt Ugovora o zakupu Spaladium Arene, a za potrebe održavanja Europskog prvenstva,” istaknula je Mladineo u pisanoj izjavi dostavljenoj Hini.

Također, dodala je kako je taj nacrt Hrvatskom rukometnom savezu poslala još u četvrtak.

“S nacrtom Ugovora usuglasio se Odbor vjerovnika u ovom stečajnom postupku. Očekujemo da se HRS o nacrtu očituje te predloži eventualne sugestije ili izmjene kako bi se moglo pristupiti potpisivanju Ugovora,” rekla je Mladineo.

Europsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj održat će se od 12. do 28. siječnja 2018. godine, a u Spaladium Areni bi se trebale igrati utakmice skupine A, u kojoj su, osim hrvatske rukometne reprezentacije još Srbija, Švedska i Island.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.