Eurocup: Cedevita gladna pobjede gostuje kod neugodnog Torina

Eurocup: Cedevita gladna pobjede gostuje kod neugodnog Torina

Pred košarkašima Cedevite novi je europski ispit. U srijedu u 20:30h Cedevita će u sklopu 6. kola A skupine 7Days Eurokupa gostovati kod Fiat Torina.

foto: KK Cedevita

Pred košarkašima Cedevite novi je europski ispit. U srijedu u 20:30h Cedevita će u sklopu 6. kola A skupine 7Days Eurokupa gostovati kod Fiat Torina. Zagrepčani su protiv Talijana u Domu sportova u prvom kolu poraženi 86:83, iako su u jednom trenutku imali i 13 poena prednosti. Taj poraz nisu prežalili, stoga će se u Italiji željeti iskupiti. Fiat Torino u grupi je trenutno na trećem mjestu uz omjer 3-2, a Cedevita je četvrta s 2-3.

“Ako je glava prava onda to nije problem. Igrao sam masu utakmica s reprezentacijama i s klubovima, gdje su jednostavno utakmice iz dana u dan i, ako si pravi, ako je glava prava, onda se jednostavno može sve korektno riješiti i pripremiti i u tako kratkom roku. Problem je što mi jednostavno tu utakmicu moramo dobiti. Na tome ćemo najviše i raditi. Psihološki ćemo pripremiti ekipu da u biti nastavi s obranom koja je bila u Podgorici, uz još par nekih taktičkih i individualnih malo više odgovornosti i reakcija i uz malo kolektivniju igru u napadu. Izgubili smo tamo, ali bilo je dosta dobrih stvari. Ako to zadržimo i još dodamo malo čvrstine i timskog duha, što će nam sigurno trebati, onda se možemo nadati uspjehu”, rekao je uoči utakmice je trener Cedevite Jure Zdovc.

Cedevita je u vrlo napornom ritmu putovanja. Prošli utorak je avionom putovala za Pariz i dan kasnije ondje igrala utakmicu Eurokupa protiv Levalloisa. Potom se u četvrtak vratila u Zagreb i već nekoliko sati kasnije u Domu sportova igrala utakmicu HT Premijer lige protiv Škrljeva, a za Podgoricu je Cedevita odletjela avionom iz Ljubljane u subotu. U nedjelju su prvaci Hrvatske u Crnoj Gori igrali derbi protiv Budućnosti VOLI, a u ponedjeljak su oko 16:00h sletjeli u Ljubljanu i u Zagreb se vratili oko 18:30h. Za Torino će Zagrepčani krenuti u utorak u 7:00h ispred Doma košarke Cedevita, a otud će se momčad uputiti na aerodrom i u Torino će stići avionom preko Frankfurta.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.