Evo gdje Prosinečki nastavlja karijeru!

Evo gdje Prosinečki nastavlja karijeru!

Legendarni Robert Prosinečki odletio je iz Hrvatske u potrazi za novim angažmanom. Uskoro će se saznati ostaje li na klupi Azerbejdžana.

Robert Prosinečki konačno je otkrio gdje će nastaviti svoju karijeru. Naime, nakon što je propustio nekoliko letova, u srijedu je sjeo u avion za Baku gdje nastavlja izborničke pregovore.

“Zbog osobnih obaveza morao sam nekoliko puta odgoditi let”, objasnio je Robert Prosinečki, ali istina je da se među “privatnim obavezama” našlo i pregovaranje s drugim klubovima i reprezentacijama.

“OK, bilo je nešto i pregovora, ali stvarno sam imao i privatnih obaveza te nekih problema koje sam morao riješiti. No, sada me doista čeka let za Baku”, govori legendarni Žuti. Njega u Bakuu čekaju čelnici tamošnjeg saveza, a vjerojatno i novi ugovor.

“Znam da me čekaju, a hoće li me dočekati i novi ugovor, to još uvijek ne znam. Premda postoje čvrste indicije da bi trebalo biti tako. U svakom slučaju, to bih već večeras trebao saznati”.

Prije desetak dana Prosinečki je kazao da razmišlja o odlasku iz Bakua.

“Moram biti iskren i priznati da nemam čvrsto definiran stav. Proteklih dana doista sam puno razmišljao o tome da bih volio promijeniti sredinu i trenirati momčad koja ima ozbiljan nogometni potencijal s kojim mogu računati na novi iskorak u karijeri”.

Što Žuti misli o reprezentaciji Azerbejdžana?

“Azerbajdžan ima svoju vrijednost i mjesto u nogometnom svijetu i mislim da ih nitko više nema pravo podcjenjivati i ponosan sam na ono što smo napravili. Ipak, ne znam mogu li s tim igračima napraviti još nešto više, a nikada nisam bio tip koji je zadovoljan s onim što ima. Ambicija je ta koja me tjera dalje”, kaže Žuti.

Spominjao se interes Slovenskog nogometnog saveza.

“Razgovarali smo, iznijeli su mi neke svoje ideje koje su bile skroz u redu. Oni žele i drugi krug razgovora, sigurno s nekim konkretnijim ponudama, ali rekao sam im da najprije moram vidjeti kako će proći razgovori s Azerbajdžanom. Osim toga, postoje i neke druge, klupske opcije”, zaključio je Prosinečki.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.