F1: Vettel uvjeren kako Ferrari ima šanse za naslov

F1: Vettel uvjeren kako Ferrari ima šanse za naslov

Foto: autosport.com

Ferrarijev vozač Sebastian Vettel izjavio je kako je njegova momčad pronašla slabe točke na bolidu te da znaju kako ih ispraviti kako bi ostali u borbi za naslov, prenosi Autosport.

Ferrari je popravio svoju formu u odnosu na prošle godine te se trenutno nalazi na drugom mjestu u poretku konstruktora, 39 bodova iza Mercedesa. Uz to, Vettel drži vodeću poziciju u poretku vozača, upravo ispred Mercedesovog dvojca.

Konkurentni smo na svim stazama gdje se pojavimo. Istina je da je Mercedes ponekad bolji, a mi malo iza njih. Normalno je da postoji razlika ovisno o stazama. I mi vozači neke staze volimo više, a neke manje. Tako je i s bolidima“, izjavio je Nijemac.

Istaknuo je i kako je njihov cilj biti najbolji na svim stazama, što trenutno nije slučaj, ali da rade na tome.

Razumijemo što bolid treba. Sada imamo vremena u miru obratiti pažnju na neke dijelove i pokušati ih popraviti“, dodao je.

Vettel je naglasio i kako proteklih godina nisu bili dovoljno konkurentni, no da se to sada promijenilo i da je dobar znak da drugi kopiraju njihove ideje.

To je dokaz našeg dobrog i napornog rada i uspjeha. Na nama je da tako nastavimo. Uvjeren sam da imamo prave ljude u momčadi. Znamo stvoriti snažan bolid, a ove smo godine poboljšali i motor, tako da sve ide u pravom smjeru“, zaključio je.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.